Personvern

Jeg er:

Nettbutikken Mike’s shaveshop drives av Båge Shaveshop Org #927081520.  Selskapet har all sin virksomhet i Norge og er underlagt norsk lov.  Vårt nettsted er: https://mikesshaveshop.com. og selskapet befinner sig i Kristiansand.

Personvern

Vi innhenter kun personopplysninger som er nødvendige for vår virksomhet og gjør vårt ytterste for å håndtere disse trygt og konfidensielt.  Bruk av personopplysninger er underlagt EUs personvernforordning og  er ivaretatt av Personopplysningsloven.

Når du handler varer på Mikesshaveshop.com trenger vi ditt navn, postadresse, e-postadresse og telefonnummer. Navn og postadresse kreves for at fraktleverandør skal kunne levere ordren og e-postadresse behøves for å sende deg ordrebekreftelse, forsendelsesbekreftelse og annen informasjon knyttet til din bestilling. I visse tilfeller benytter vi din kontaktinformasjon til å følge deg opp som kunde, eller om det er leveringsproblemer med din bestilling. Ved å handle hos oss samtykker du til at vi behandler disse personopplysningene og nødvendige informasjonskapsler(cookies) om deg, vi er ikke i stand til at levere varene du har kjøpt uten dette samtykket. Vi selger aldri personopplysninger videre til andre parter. Alle personopplysninger du gir til oss behandles konfidensielt og kun i forbindelse med vår egen kommersielle virksomhet. Visse personopplysninger som kontaktinfo og ordrehistorikk må vi dele med tredjepart for at vår virksomhet skal fungere. Disse tredjepartene er typisk Søkemotorer, Betalingssystemer, Transporttjenester og Regnskapsføring. Vi sikrer dine personopplysninger med teknologi som SSL-kryptering, som hindrer at uvedkommende får tilgang til dine personopplysninger. Etter norsk lov og europeisk forordning har du ved forespørsel rett til å trekke tilbake samtykke til å dele dine personopplysninger, protestere mot at dine personopplysninger blir brukt til å profilere deg, innsyn i dine personopplysninger, korrigering samt slettning av dine personopplysninger.  Vi er lovpålagte å ta vare på deler av dine personopplysninger selv om du skulle ønske dem slettet. For eksempel krever Bokføringsloven og tilhørende forskrift at vi oppbevarer fakturaer i fem år og utgående pakksedler i 3,5 år for at myndighetene skal kunne gjøre ettersyn av våre regnskaper. Dersom du har en klage på vår behandling av personopplysninger, ønsker vi at du kontakter oss direkte på email; shave@mikesshavshop.com , slik at vi raskt kan rette opp i forholdene. Du har i alle tilfeller rett til å sende en klage til Datatilsynet. Fra tid til annen kan vi trenge å oppdatere denne personvernerklæringen grunnet nye lovkrav eller introduksjonen av ny teknologi. Vi vil i slike tilfeller varsle alle kunder på e-post slik at du kan sette deg inn i endringene og vurdere om du vil fortsette å gi samtykke til vår behandling av dine personopplysninger.
Dersom vi mot formodning skulle bli utsatt for datainnbrudd plikter vi å varsle deg så raskt som mulig for å avklare hva vi og du eventuelt må foreta oss for å sikre ditt personvern.

Shopping Cart
%d bloggers like this: